Dek Lastri – Alif Rizky feat Fazayubdina (DESPACITO COVER) MP3

author
Author: 
    590 views

    Artist:Dek Lastri
    Title:Alif Rizky feat Fazayubdina (DESPACITO COVER) versi jawa
    Album:Lagu7.net
    Duration:3:47
    Bitrate::192 KBps
    Genre:Pop
    Label:
    File Size:5.33MB

     

     

    DOWNLOAD

    Dek Lastri – Alif Rizky feat Fazayubdina (DESPACITO COVER) versi jawa Lyrics

    Ku ngerti dek koe mang wis bosen
    Padahal aku wonge setia
    Aku mung didakeke pelarian yeahh..
    wouwoo.. bubar…

    Masalah ora wis wis dek
    Jo mikirke awake dewe
    Senajan ngono ora bakal ku lali.. lali..
    Aku tresno kowe ora sah ditakon
    Wis dilakoni ora sah dikongkon
    Kowe malah ngono dek
    Opo iki jenenge takdir
    Awaku panas atiku gosong

    Duh, loro untuku mikirno awakmu
    Ket wingi bengi ra ono kabarmu
    Opo kowe lagi ora ono pulso
    Oh yeah yahh
    Awaku wis koyo wong ora normal
    Kowe ngomong marang aku sante yo mas
    Yen aku salah ku njaluk pangapuro

    Dek Lastri, ojo dumeh ngono toh dek ambe kulo
    Kowe cedak mbe lanang liyo ku ra rido
    Kowe ninggalno aku opo koe tego?

    Dek Lastri, ojo lungo toh dek wong aku iseh tresno
    Awake meh dewekan urip nang dunyo
    Wes sue ora ketemu pengen crito
    (Sue sue sue uwis sue)

    Sak jujure ora relo aku ora trio
    Kowe metu karo kan bocah
    Tukang angon sing nembe dadi bos
    (tukang angon tukang angon bebek)
    Neng nganti kapan ngapusi awake mben dino
    Lungo Purwokerto crito jebul koe ambek lanang liyo

    De’e lungo lungo mbek Wong liyo
    Tegal brebes purwokerto
    Semarang lan Suroboyo
    Jogja ning malioboro
    Bahagiakno koe senajan aku utang bank
    Tagihan nganti numpuk dikejar kejar wong bank
    Kowe ninggalno aku pas lagi sayang sayange
    Buka buka instagram foto de’e mbek koe
    Awakku meh pisah dek
    Aku yo kudu piye
    Tulung jelasno dek nang ndi salahe

    Meh crito meh crito
    Tapi ambe sopo
    Atiku yo loro rapopo rapopo
    Aku emoh pisah tapi yo uweslah
    Senajan tresno yowes ikhlas waelah
    Meh crito meh crito
    Tapi ambe sopo
    Atiku jan loro rapopo rapopo
    Aku emoh pisah tapi yo uweslah
    Senajan tresno yowes ikhlas waelah
    oh yeah

    Dek Lastri, ojo dumeh ngono to dek ambe kulo
    Kowe cedak mbe lanang liyo ku ra rido
    Kowe ninggalno aku opo koe tego?

    Dek Lastri, ojo lungo toh dek wong aku iseh tresno
    Awake meh dewekan urip nang dunyo
    Wes sue ora ketemu pengen crito
    (Sue sue sue uwis sue)

    Sak jujure ora relo aku ora trimo
    Kowe metu karo keh bocah
    Tukang angon sing nembe dadi bos
    (tukang angon tukang angon bebek)
    Neng nganti kapan ngapusi awake mben dino
    Lungo purwokerto crito jebul koe ambek lanang liyo
    Dek Lastri yoo

    Recent Keyword :

    Download Lagu Dek Lastri – Alif Rizky feat Fazayubdina (DESPACITO COVER) versi jawa Mp3

    Download Dek Lastri – Alif Rizky feat Fazayubdina (DESPACITO COVER) versi jawa

    Dek Lastri – Alif Rizky feat Fazayubdina (DESPACITO COVER) versi jawa Lirik

    Dek Lastri – Alif Rizky feat Fazayubdina (DESPACITO COVER) versi jawa download song flac wav music video

    Download Lagu Indonesia despacitoversi jawa

    Related Post

    Salshabilla – Jangan Pergi MP3
    Salshabilla – Jangan Pergi MP3
    Artist : Salshabilla Title : Jangan Pergi Album :
    Lesti – Egois
    1832 views
    Lesti – Egois
    Artist : Lesti Title : Egois Album : Single
    Jaz – Teman Bahagia MP3
    Jaz – Teman Bahagia MP3
      Artist : Jaz Title : Teman Bahagia Album
    Siti Badriah – Lagi Syantik MP3
    Siti Badriah – Lagi Syantik MP3
    Artist : Siti Badriah Title : Lagi Syantik Album

    Leave a reply