Via Vallen – Sayang MP3

author
Author: 
    827 views

    Artist:Via Vallen
    Title:Sayang
    Album:Sayang
    Duration:5:06
    Bitrate::128 KBps
    Genre:Dance
    Label:Ascada Musik Indonesia
    File Size:4.74MB

     

     

    DOWNLOAD

    Via Vallen – Sayang Lyrics

    Sayang
    Opo kowe krungu jerit e ati ku
    Mengharap engkau kembali
    Sayang
    Nganti memutih rambut ku
    Rabakal luntur treno ku

    Wes tak cobo ngelalekne jenengmu soko ati ku
    Sak tenan e ra ngapusi isih terno sliramu
    Duko pujane ati nanging koe ora ngerti
    Kowe wes tak wanti wanti
    Malah jebul sak iki koe mblenjani janji
    Jare sehidup semati nanging opo bukti
    Kowe medot tresno ku demi wedoan liyo
    Yowes ra popo insyaallah aku isoh, lilo

    Meh sambat kaleh sinten nyen sampun mekaten
    Merana urip ku
    Aku welasno kangmas aku mesakno aku
    Aku nangis, nganti metu eluh getih putih

    Sayang
    Opo kowe krungu, jerit e ati ku
    Mengharap engkau kembali
    Sayang
    Nganti memutih rambut ku
    Ra bakal luntur tresno ku

    Hari demi hari uwes tak lewati
    Yen pancen dalane kudu kuat ati
    Ibarate sego uwes dadi bubur
    Nanging tresno iki ora bakal luntur
    Sak tenane aku iki pancen tresno awakmu
    Ora ono liyane sing isoh dadi pengantimu
    Wes kanggo awak mu seng cocok neng ati ku
    Nganti rambutku putih ati mu ra bakal krungu

    Meh sambat kaleh sinten nyen sampun mekaten
    Merana urip ku
    Aku welasno kangmas aku mesakno aku
    Aku nangis, nganti metu eluh getih putih

    Sayang opo krungu tangis e ati ku
    Mengharap koe bali nang jero ati iki
    Nganti rambutku putih tangis eloh dadi getih
    Mbok yo gek ndang bali nglakoni tresno suci
    Aku marang sliramu jero ning ati
    Aku ra isoh ngapusi sak tenan e neng ati
    Mung kango sliramu
    Cinta mu tetap abadi
    Selamanya sampai akhir hayat ini

    Meh sambat kaleh sinten nyen sampun mekaten
    Merana urip ku
    Aku welasno kangmas aku mesakno aku
    Aku nangis, nganti metu eluh getih putih
    Percoyo opo pemujamu
    Cintamu tetap abadi

    Recent Keyword :

    Download Lagu Via Vallen – Sayang Mp3

    Download Via Vallen – Sayang

    Via Vallen – Sayang Lirik

    Via Vallen – Sayang download song flac wav music video

    Download Lagu Indonesia dangdutsayangvia vallen

    Related Post

    Salshabilla – Jangan Pergi MP3
    Salshabilla – Jangan Pergi MP3
    Artist : Salshabilla Title : Jangan Pergi Album :
    Lesti – Egois
    1803 views
    Lesti – Egois
    Artist : Lesti Title : Egois Album : Single
    Jaz – Teman Bahagia MP3
    Jaz – Teman Bahagia MP3
      Artist : Jaz Title : Teman Bahagia Album
    Siti Badriah – Lagi Syantik MP3
    Siti Badriah – Lagi Syantik MP3
    Artist : Siti Badriah Title : Lagi Syantik Album

    Leave a reply